WWE Heroes del 2

Den smått märkliga wrestlingserien WWE Heroes av Keith Champagne och Andy Smith fortsätter. I den andra serietidningsdelen av äventyret svaras det på en del frågetecken. Nu börjar handlingen klarna.

Kortfattat går handlingen ut på att två odödliga kämpar strider mot varandra genom tiderna. De återföds hela tiden och söker upp varandra för den sista striden. Den elake Shadow King söker i modern tid febrilt efter sin fiende, The Firstborn. The Firstborn visar sig vara återfödd som en wrestler för det stora förbundet WWE. Men vem? The Shadow King bestämer sig för att attackera den stora galan Wrestlemania för att finna honom.

Som sagt, handlingen klarnar. Dessvärre visar det sig också att handlingen inte är speciellt bra. Den är ytlig och mycket naiv. Förvisso är det kul att se sina favoritwrestlers som seriefigurer, men det räcker inte. Handlingen är helt enkelt dum. Däremot är teckningarna välgjorda och fina att titta på. Synd som sagt att man inte kan säga det samma om manuset.

Nåväl…i detta nummer dör dessutom två wrestlers vilket trots allt var lite oväntat. Vilka det är säger jag inte utan det får ni läsa själva.

Och eftersom jag är en så stor fantast av både serier och wrestling kommer jag att fortsätta läsa det här. Trots att det egentligen inte är så bra. Men jag får väl kalla mitt läsande av WWE Heroes för en Guilty pleasure. Men jag finner det svårt att rekommendera detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>