Triggad av Tomahawk!

Tomahawk är en västerntitel som man bör botanisera bland, inte så mycket för titelserien själv som för biserierna!
Under tidningens 28-åriga historia (1951-1979) så hann en mängd namnkunniga tecknare och manusförfattare passera revy och har man tur kan man hitta serier av Frank Frazetta, Joe Kubert, Sy Barry m.fl.
Trigger Brothers (i original ”Trigger Twins”) var en långkörare bland biserierna. Serien hämtades ur den amerikanska västerntidningen All-Star Western (1951-1961) och exemplet här bredvid härstammar från nr 78 (1954). Vid ritstiftet satt Gil Kane.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>