Katalognytt


Häromåret kom det två kataloger över svensk serieutgivning. Dels nestor, Alvglans Serier i Sverige, dels Seriesams Alla serier i Sverige. Nu nås vi av nyheten att de har beslutat göra gemensam sak inför framtiden. Med beräknad utgivning i slutet av året kommer den nya katalogen ut, under namnet Seriesams Guide 2011, och två år senare beräknas nästa upplaga komma ut under Alvglans namn.

Vi kanske skall påminna om att Serienytt.se även står bakom katalogprojektet Seriekatalogen.se, som också har börjat röra på sig efter att ha stått still i två år. Även vi räknar med nyheter under vintern. Inte desto mindre – vi önskar våra kära konkurrenter lycka till med det nya projektet!

Bild: ilovememphis

3 reaktion på “Katalognytt

  1. Bra att det kan bli en jämn och kontinuerlig utgivning av kataloger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>