Fantomenbok lanseras på bokmässan!

Serietidningen Fantomen fyller 60 år och den ideella Fantomenklubben Scandinavian Chapter (of The Lee Falk Memorial Bengali Explorers Club) blir samtidigt 10 år. Det hela celebreras på bokmässan i Göteborg då föreningens jubileumsbok ”Fantomen – från lila vålnad till blågul hjälte” lanseras.

I boken har kända personligheter som bland andra Fredrik Reinfeldt, Carl Johan De Geer, Ernst Billgren, Lasse Åberg, Jan Scherman och Jonas Gardell bidragit med tankar och funderingar om Fantomen. Vi får även se unika bilder som kända svenskar gjort på temat Fantomen.
Vi får även lära känna några av alla de som gett liv åt mannen som inte kan dö. Tecknare, författare och redaktionsmedarbetare skriver om sitt förhållande till den Vandrande Vålnaden.

Boken kommer finnas att köpa i Serieakademin/Seriefrämjandets monter på bokmässan (monter nr A01:29) under 24-26/9, därefter kommer den att kunna beställas från GML förlag.
Har du frågor om boken så går det bra att kontakta boken@schapter.org.

En reaktion på “Fantomenbok lanseras på bokmässan!

  1. Pingback: En Fantom på prylar! « Serienytt.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>