Länk till historien!

Sajten ICA-historien ger en bra bild för den som vill gotta sig i ”folkhemmets” framväxt. Foton, annonser, artiklar och andra dokument har samlats i ett lättsökt internetarkiv. Även för serievännen har ICA-historien en del att ge. Vad sägs om Dagobert Krikelin som reklamfigur för köttbullar på burk år 1957? Eller en reklamserie av Bertila, alias Bertil Almqvist!
Ge dig in och välj & vraka i den nostalgiska delikatessdisken!
http://www.ica-historien.se/

2 reaktion på “Länk till historien!

  1. Jag minns att något nummer av Bild&Bubbla runt tidiga 00-talet hade en artikel om tidiga Icander-serier. (Där Herr Icander såg helt annorlunda ut från idag.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>