365 da’r med serier!

Boken ”The Golden Age of DC Comics – 365 days” av Les Daniels, Chipp Kidd och Geoff Spear är en verklig tegelsten i ordets egentliga bemärkelse. Nästan 6 cm tjock tar den upp rejält utrymme i bokhyllan! Nu ska den dock inte sträckläsas utan boken innehåller ett dagligt klipp från de amerikanska serietidningarnas Golden Age, man kan alltså med fördel läsa den hela året!
Nyårsaftonens bild är hämtad ur More Fun Comics #28 (1938) och är tecknad av Vin Sullivan.
Och som författarna skriver i bildtexten:
”Then again, has anyone ever explained what’s so great about coming full circle? Shouldn’t we be making progress instead? Is getting through another year the best we can hope for? Don’t brood about it. Go to a party. Kiss someone.”
Happy New Year!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>