”Bli bäst med Buster”

Ett gammalt kuvert med Åhlén & Åkerlunds logga dök plötsligt upp i arkivlådan. Det såg lovande ut!
Innehållet visade sig bestå av mina gamla medlemshandlingar i Busterklubben!  Medlemskort (nr 5605), välkomstbrev, födelsedagskort och ett ark med dekaler. Alltsammans utskickat den 13/10 1971, av poststämpeln att döma.
Det kostade 2 kr i frimärken att bli medlem i klubben vid den här tiden och förutom handlingarna ovan så fick man en nyckelbricka. Vid anmälan kunde man välja motiv på nyckelbrickan, det fanns bl.a. Arsenals klubbmärke, hockeyspelarna Firsov (Sovjet) och Nedomansky (Tjeckoslovakien) samt svenske fotbollsmålvakten Ronnie Hellström att välja mellan. Nyckelbrickan har dock försvunnit i någon flytt under årens lopp!
Vid den tid då utskicket gjordes utgavs Buster av Semic Press, men uppenbarligen hade man kvar ett lager gamla Å & Å-kuvert att göra slut på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>