Castle Waiting komplett

En miniblänkare bara: När jag recenserade den andra samling av Linda Medleys utmärkta serie Castle Waiting nämnde jag att Medley aldrig avslutade serien eftersom hon och Fantagraphics kom ihop sig. Men för några månader sedan meddelades att nu var såren läkta och därefter kom tre tidningar med avslutningen ut i rask takt; den sista för bara några veckor sedan. Serien är precis lika bra som alltid så det var mycket trevligt att läsa klart den. Och för dem som inte köpt samlingarna ännu kommer nästa tryckning av den andra volymen givetvis att innehålla de här sista episoderna också. Bra (men lite sugigt att jag nu kommer bli sittande med 2 snygga böcker och tre tidningar; jag är inte så galen att jag kommer köpa om andra boken bara för att få hela serien i bokformat. Tror jag!) :-)

Castle Waiting 18

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>